KATEGORIE
Zpět k nákupu
Teploměr UNI-T A63 potravinářský 2v1
1307 Kč
1080 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem, dodání do 3 dnů 🛈
Kód produktu: 24078321
Výrobce: UNI-T
Popis produktu
Potravinářský teploměr A63 ( 2v1 ) , je potravinářský teploměr kombinovaný s infračerveným senzorem a skládací sondou. Poskytuje ideální řešení pro měření a monitorování teploty pro profesionály v potravinářském průmyslu. Infračervený režim dokáže rychle snímat povrchovou teplotu předmětů a režim sondy se používá pro přesné měření vnitřní teploty potravin. Má indikátor teplotního rozsahu, tato funkce se hodí pro HACCP (analýza rizik a kritický kontrolní bod), aby byla zajištěna bezpečnost potravin. Tento teploměr je vhodný pro zpracování potravin, přepravu potravin, skladování, stravovací průmysl a další. Obecné použití: - výroba potravin, skladování, přeprava, kontrola na místě - testování kontroly teploty při přípravě potravin v domácnosti - měření vnitřní teploty kapalných, pastovitých a polotuhých materiálů Parametry produktu: - infračervený senzor , pevná sonda - jednobodové laserové zaměřování - kontrolní indikátor HACCP - LCD displej - tlačítko přepínání Max/Min|T1/T2 / funkce výpočtu teplotního rozdílu - tlačítko Skenovat | Podržet - tlačítko přepnutí FLIP|°C °F - automatické vypnutí - zkouška pádem: 1 m - krytí: IP65 (odolnost proti vodě a prachu) - napájení : 2xAAA (LR03) Technické parametry: Infračervené měření - měřící rozsah: -40 °C – 300 °C - teplotní koeficient: ±0,1 °C/ °C nebo ±0,1% °C podle toho, která hodnota je větší - emisivita: 0,95 (nenastavitelná) - faktor vzdálenosti (D:S): 8 : 1 - laser: jeden bod, zapnuto při měření ,vypnuto při zastavení měření Měření pomocí sondy - měřící rozsah: -40 °C – 300 °C - typ sondy: NTC - minimální zkušební hloubka: 12,7 mm - hmotnost: 157 g (bez baterii) - barva těla: bílá-stříbrná - rozměr: 55 x 28 x 178 mm
Popis produktu
Potravinářský teploměr A63 ( 2v1 ) , je potravinářský teploměr kombinovaný s infračerveným senzorem a skládací sondou. Poskytuje ideální řešení pro měření a monitorování teploty pro profesionály v potravinářském průmyslu. Infračervený režim dokáže rychle snímat povrchovou teplotu předmětů a režim sondy se používá pro přesné měření vnitřní teploty potravin. Má indikátor teplotního rozsahu, tato funkce se hodí pro HACCP (analýza rizik a kritický kontrolní bod), aby byla zajištěna bezpečnost potravin. Tento teploměr je vhodný pro zpracování potravin, přepravu potravin, skladování, stravovací průmysl a další. Obecné použití: - výroba potravin, skladování, přeprava, kontrola na místě - testování kontroly teploty při přípravě potravin v domácnosti - měření vnitřní teploty kapalných, pastovitých a polotuhých materiálů Parametry produktu: - infračervený senzor , pevná sonda - jednobodové laserové zaměřování - kontrolní indikátor HACCP - LCD displej - tlačítko přepínání Max/Min|T1/T2 / funkce výpočtu teplotního rozdílu - tlačítko Skenovat | Podržet - tlačítko přepnutí FLIP|°C °F - automatické vypnutí - zkouška pádem: 1 m - krytí: IP65 (odolnost proti vodě a prachu) - napájení : 2xAAA (LR03) Technické parametry: Infračervené měření - měřící rozsah: -40 °C – 300 °C - teplotní koeficient: ±0,1 °C/ °C nebo ±0,1% °C podle toho, která hodnota je větší - emisivita: 0,95 (nenastavitelná) - faktor vzdálenosti (D:S): 8 : 1 - laser: jeden bod, zapnuto při měření ,vypnuto při zastavení měření Měření pomocí sondy - měřící rozsah: -40 °C – 300 °C - typ sondy: NTC - minimální zkušební hloubka: 12,7 mm - hmotnost: 157 g (bez baterii) - barva těla: bílá-stříbrná - rozměr: 55 x 28 x 178 mm
Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.